Mikkelinkuntosalit

Mikkeli on noin 55000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Savon maalaiskunnassa. Mikkeli on keskellä kauneinta Suomen luontoa ja tarjoaa mielettömät ulkoliikuntamahdollisuudet. Mikkelissä sijaitsee myös useita kuntosaleja, joihin urheilusta innostunut voi mennä treenaamaan. Osa kuntosaleista on yksityisiä, ja osa Mikkelin kaupungin omistamia. Tunti-, laite- ja ohjaustarjonta vaihtelee suuresti paikasta riippuen. Valikoima on laaja ja monipuolinen, jumppaamaan pääsee vaikka kellon ympäri. Tässä on muutamia esimerkkejä Mikkelin kuntosalitarjonnasta.

Fressi

%d0%bd%d1%82162Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi sijaitsee Porrassalmenkadulla, joka sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla Mikkelin keskustassa. Kuntosalin tilat ovat yli 2300 neliömetrin kokoiset, ja tarjolla on myös naisille omat kuntosalitilat. Ohjattuja tunteja tarjotaan laidasta laitaan, vauhdikkaasta bodycombatista tehokkaaseen crosscoreen. Lisäksi tarjolla on mm. vatsa-peppujumppaa ja hathajoogaa.

Fysikaaliset palvelut hierontoineen tuovat mukavan lisän jo valmiiksi monipuoliseen kuntosaliin. Fressi on Suomen suurin kuntosaliketju, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa ja tarjoaa palveluitaan vuoden jokaisena päivänä. Suuren kokonsa vuoksi kuntosali tarjoaa hyvin tilaa suurelle joukollekin liikkujia. Kuntosalin yhteydessä on myös lapsiparkki, jossa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan liikunnan iloja. Tarjolla on myös treenin ajaksi lastenhoitoa, joka on kanta-asiakkaille maksutonta.

Ote

Mikkelin keskustan tuntumassa sijaitseva Kuntokeskus Ote on paikallinen yksityinen kuntokeskus, joka tarjoaa huippulaadukkaat ryhmäliikuntapalvelut ja hyvin varustellun kuntosalin. Tarjolla on myös henkilökohtaista ohjausta. Ryhmäliikuntatunteja tarjotaan monipuolisesti, ja listalta löytyy mm. joogaa, piloxingia, corea, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja erilaisia tanssi- ja täsmäjumppia.

Erikoisuutena tarjolla on ohjattujen tuntien lisäksi myös virtuaalispinning. Kuntosalin nettipalvelun MyWellnessin kautta pystyy jokainen seuraamaan omaa edistystään kuntosalilla, ja sen ulkopuolella. Myös Ote tarjoaa lastenhoitoa treenaamisen ajaksi.

Fitness 24/7

%d0%bd%d1%82163Mikkelin keskustassa Porrassalmenkadulla sijaitseva Fitness 24/7 tarjoaa nimensä mukaisesti kuntoilumahdollisuuksia kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Kuntosali kuuluu laajaan alun perin ruotsalaiseen kuntosaliketjuun, jonka saleja löytyy Suomen lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Puolasta. Jäsenmaksu on vain 19,90€ kuukaudessa, ja se on huomattavasti edullisempi kuin kuntosaleilla yleensä. Kuntosali tarjoaa laajan valikoiman peruslaitteita ja ohjattua kuntoilua personaltrainerin avustuksella. Henkilökohtaiset ohjauspalvelut eivät kuitenkaan ole tarjolla kellon ympäri.

Lady Line Mikkeli

Ratamonkadulla sijaitseva Lady Line on naisille suunnattu kuntosalikeskus. Brändin takana on Ab LL International Oy, joka on suomalainen toimija. Se tarjoaa laajan kaaren kuntosaleja ja hyvinvointipalveluja eripuolilla Suomea.

Lady Linelle voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kolmen kerran verran, ja kaupan päälle saa vielä PT-hyvinvointineuvonnan veloituksetta. Lady Linella saa myös henkilökohtaista ravintovalmennusta kuntosalivalmennuksen lisäksi. Laaja valikoima erilaisia tunteja on suunnattu juuri naisille, ja valikoimasta löytyy myös esimerkiksi äiti-lapsi jumppa.

Muita paikkoja

Mikkelistä löytyy myös liikuntasalien yhteydessä olevia kuntosaleja. Tällainen paikka on esimerkiksi Hauki-Hallin kuntosali, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Hauki-Hallin yhteydessä. Kuntosali on hyvin perusvarusteltu, ja sen ympärillä on pelikentät useimmille palloilulajeille. Lisäksi monipuolisessa kuntoilukeskuksessa on kiipeilyseinä sekä seinämä heittolajeille ja golfille. Kokonaisuudessaan Hauki-Halli soveltuu jopa 800 hengen yleisötilaisuuksiin.

%d0%bd%d1%82164Vuoteen 2017 peruskorjauksessa oleva Naisvuoren uimahallin kuntosali sijaitsee altaiden yhteydessä, ja sinne pääsee uintilipun hinnalla. Viihdekeskus Rantakeitaalla on niin ikään kuntosali monien muiden aktiviteettien ohella.

Kisakaaren urheilutalon kuntosali tarjoaa puolestaan peruslaitteet, joita saa käyttää ilman ajanvarausta. Kuntosalilla ei ole kuitenkaan saatavilla ohjausta, joten aiempi kokemus on suositeltavaa. Runebergin aukion urheilutalon ja jäähallin kuntosalit ovat ainoastaan seurojen käyttöä varten.

Kokonaisuudessaan Mikkeli tarjoaa laajan kaaren erilaisiin kuntoilutarpeisiin vastaavia upeita liikuntamahdollisuuksia, ja useamman kuntosalin olemassaolo pitää kilpailun sen verran kovana, että jokainen sali tarjoaa varmasti erittäin ammattimaista palvelua.